Omgeving

Zie hoe gastvrij Vrouwenpolder is in het BNN televisieprogramma “Nu we er toch zijn op vakantie in Nederland”.

 

Vrouwenpolder is de gastvrije badplaats met schitterende stranden en natuur

Gelegen in een prachtige omgeving op de kruising van Nationaal landschap Walcheren, Noordzee en Veerse Meer biedt Vrouwenpolder voor elk wat wils: strandbezoek, watersport, wandelen en fietsen.  Zongenieters kunnen op de prachtige lange en brede  zandstranden heerlijk vertoeven. Om daarna te genieten van een lekkere maaltijd in een  van de diverse restaurants van dit gastvrije vakantieoord.

Leuke plaatsen in de omgeving zijn Veere, Domburg, Middelburg en Zierikzee.

   

Naast de vele stranden beschikt Vrouwenpolder over een leuk klein centrum met enkele winkeltjes en vele sfeervolle restaurantjes. De Veersegatdam geldt als schitterende wandelboulevard met uitzicht op het Veerse Meer en het Noordzee Strand met de Stormvloedkering in de Oosterschelde.

Alles over Vrouwenpolder inclusief webcams vindt u op www.vrouwenpolder.nu.

Stranden

Het Noordzeebadstrand geldt als een van de mooiste en breedste stranden van Nederland. Naast de Blauwe Vlag behoort dit strand al jaren tot de schoonste van Nederland. Naast het gewone strand is er ook een kitesurfstrand, hondenstrand,  naaktstrand en het kindvriendelijke Veerse Meer strand. Door het nagenoeg stilstaande water zonder zeestroming is dit strand zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Wellness

Wellness mogelijkheden bij Floatcentrum Zeeland en Mary van der Sluis Natuurgerichte therapieën in het dorpscentrum of in het nabij gelegen wellnesshotel De Kamperduinen op 4 km afstand.

  

Wat niemand wil missen

De vele watersportmogelijkheden op Noordzee en Veerse Meer.

Geniet van het fascinerende uitzicht tijdens een parasailing tocht aan een parachute achter een speedboot aan het strand van Vrouwenpolder.

Het traditionele stadje Veere ligt op circa 5 km van Vrouwenpolder. Hier heerst nog de typisch oude sfeer van de 17de eeuw.  U kunt er heerlijk slenteren door de smalle straatjes en gezellig een terrasje pakken aan de oude haven van Veere. Een rondvaart over het Veerse Meer maakt het geheel compleet.

Attractiepark Neeltje Jans. Een dagattractiepark te Vrouwenpolder wat gelegen is op het voormalige werkeiland van de stormvloedkering in de Oosterschelde.

Ontdekkingen

Op het kitesurfstrand kunt u vele strandactiviteiten doen zoals beachgolf, kitesurfen, windsurfen, banaanvaren,  paddling, beachkiten etc. Het geheel is af te sluiten met een gezellige BBQ op het strand.

Reacties zijn gesloten.